Samarbejde og partnerskab

Vi er et professionelt team, der er indgået i et partnerskab om at udvikle og bygge andelsbaserede bofællesskaber og støtte selvorganisering af bofællesskabsgrupper. Vi er i fuld gang med at udvikle nye andelsbaserede projekter. Det første bofællesskab bliver som led i udviklingen af den hyggelige og særledes aktive og kreative landsby Torup i Halsnæs Kommune. Se mere her

Partnerskabet er stærkt tværfaglig og består af:

Kuben Management, som bedriver bygherrerådgivning på et højt professionelt niveau og har mange års erfaring med at styre økonomi- og byggeprocesser. Kuben Management vil være tilsynsførende under byggeriets forskellige faser.

Front Arkitekter, som arbejder med et smukt design af bygninger og boliger. Front Arkitekter har viden om og lang erfaring med etablering af bofællesskaber.

rent-logo_680

Falkenstjerne Fælles, som på baggrund af forskningsbaseret viden og erfaring med skabelse af bofællesskaber fra PhD-projekt faciliterer, koordinerer og organiserer fællesskabsprocessen.

Partnerskab om udvikling af bofællesskabet Vænget i Torup

Kuben Management, Falkenstjerne Fælles og Front Arkitekter samarbejder med andelsboligforeningen og med Torup Overdrev Aps, der er grundejere af den jord bofællesskabsprojektet Vænget bygges på. Front arkitekter arbejder med konkretisering af projektet samt at finde den totalentreprenør, der skal bygge Vænget.

Se mere her

rent-logo_680